Tehetség, motváció, élmény...

Gyerektuning

Gyerektuning

Ha anya táskája mesélni tudna...

Négy gyerekkel étteremben (Adrienn)

2016. október 25. - Gyerektuning

A női táska rejtelmei.... Ha-ha... Mert jó, ha minden Anyai Ridikülben lapul valami meglepetés, amivel étteremben, orvosnál és egyéb "állatikínoshaüvöltagyerekem" helyen a várakozás pozitív élménnyé varázsolható.

gall_kids_restaurants.jpg             (PHOTO CREDIT: THINKSTOCK)

Drága Férjem kerek évfordulós szülinapja alkalmából ma étteremben vacsorázunk. Nem kérdés, hogy a két kisebbnek beteszek egy-egy Scribble Down - Satírmese képkaparós játékot! Sosem unják meg, de tényleg! Kiváló szórakozás amíg várnunk kell, és mellette beszélgetni is lehet, hiszen nem feladatot oldanak meg, hanem csak a fantáziájuk szárnyal, no és a kezük!
:)

scribble_down_satirmesek_1.jpg

Amikor a Harmadik fiamnak a harmadik, ugyanolyan focis satírozót vittem haza, végre megkérdeztem, hogy miért megint egy ugyanolyat kért, hiszen 17 másik témából választhatott volna. Erre a válasz: "Anya! Hát nem érted? Most másmilyen cselekkel!" ... Persze-persze. Teljesen logikus!

(Adrienn - 4 fiú édesanyja)

Akit eddig satírozni láttam - legyen az felnőtt, vagy gyerek -  pár perc alatt FLOW-ba került. Ránézésre egy egyszerű kis valami, helyes, jó humorú grafikával, de nagy a varázsereje van, az biztos... (Legutóbb egy 10 számjegyű éves bevételre szert tevő cég vezetőjével próbáltattam ki... Viccesen kiszólt a telefonon: "Klárika, kérem ne kapcsoljon most senkit".
Legyen az óvodás, kisiskolás, bankár vagy katonatiszt, mindenki ugyanúgy reagált! Jó kis cucc:)


Hogyan működik?

1. Vedd magadhoz a szereplőkkel teli átlátszó lapot (ami a készletben található) és távolítsd el mögüle a védőpapírt. (Ez védi a grafikát, hogy csak az tapadjon az alapra, aminek kell.)
2. Helyezd az alaplap fölé, majd ceruzával, tollal vagy érmével alaposan satírozd át a választott figurát.
3. Ezután lassan emeld fel a fóliát! Csiribí-csiribá... Eltűnt, amott pedig teljes színpompában megjelent a figura. 
Szép lassan kialakul a sztori is hozzá, aztán még érdekesebb a folytatás:)

Minden készlet hátoldalán könnyen érthető útmutatót és rajztechnikai trükköket is találunk.
Egyszerű és nagyszerű!
20160802_131657.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektuning.blog.hu/api/trackback/id/tr8711753313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása