Tehetség, motváció, élmény...

Gyerektuning

Gyerektuning

Segítünk, hogy megértsd a gyermeked

Erdődy-Nagy Edit pszichológus bemutatkozik

2016. augusztus 02. - Gyerektuning

A játék pszichológiája és jelentősége sokak számára ismeretlen, pedig a tudatos nevelés mindennapi részévé kell hogy váljon. Ez segít megértenünk gyermekeink viselkedését, a megfelelő játék kiválasztásával hozzájárulhatunk fejlődésükhöz és ha tudjuk mit miért csinál, akkor talán türelmünk is több lesz, például a "mindent eldobál" korszakhoz is, ami valljuk be, ha már így négyszemközt vagyunk, hogy sokszor nem mindenki számára vicces. :)

Szóval ezek miatt és amúgy is szeretném bemutatni Erdődy-Nagy Edit pszichológust, aki az aktuális és az örökös problémákra, valamit azok megoldásaira szakszemmel világít rá. Hasznos tippeket és ajánlásokat is kaphatunk tőle, fogadjátok szeretettel! :) 

bx1459-kid-cat.jpg

G y e r m e k p s z i c h o l ó g i a 

 

 "Erdődy-Nagy Edit pszichológus vagyok és egy másfél éves kisfiú anyukája. Immáron ötödik éve foglalkozom gyerekekkel családokkal. Dolgoztam kórházban, hátrányos helyzetű családokkal, iskolában, óvodában. A munkám során számtalanszor megtapasztaltam a játék gyógyító, fejlesztő erejét. A játék az a nyelv, amellyel a nehezen feltárható gondolatokat, titkokat megmutatja nekünk a gyermek. A játék az örömről, önfeledt együttlétről szól, emellett fejleszti az idegrendszert is. Ezért fontos szakemberként és szülőként is számomra, hogy segítsek eligazodni az érdeklődő szülőknek a játék pszichológiájának bonyolult világában."

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektuning.blog.hu/api/trackback/id/tr518929930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása